Menunggu Hari



Assalamualaikum


Hye, lama betul I menyepi kan. Banyak sangat nak bercerita sebenarnya tapi apakan daya mood memang tak menentu. Time ada mood, line internet pulak buat perangai. 

I dah pun start bercuti sejak 27may lepas. Hurreyy cuti lama!! I ambil cuti bersalin awal lima hari. Due date 19June nanti. berdebar-debar tunggu baby keluar. Macam-macam perasaan ada sekarang. Takut, excited,  segalanyalah!!

Kalau boleh nak baby keluar awal sikit. hujung minggu ke. Amboi main request pulak kan. haha. Bukan apa, hujung minggu ni Adin dah kena balik Negeri Sembilan. Takut dia tak sempat tengok I bersalin je bila dah balik Negeri Sembilan. huhu ;(

Semalam I dengan Adin pergi check up baby 38weeks di Hospital Pantai Sungai Petani. First time check up kat situ. Tapi dapat berita kurang gembira semalam. Doktor cakap kepala baby dah kat bawah tapi belum masuk pada laluan untuk keluar. Masih tinggi kedudukannya. Kalau next check up pun kedudukan masih macam tu, high possibility I terpaksa  bersalin secara czer. Faktornya ketinggian I yang rendah. Terus terang I memang rasa down sekarang ni. Siapa yang tak nak bersalin secara normal kan.  Harap sangat dapat bersalin dengan selamat. Baby dan I sama-sama sihat :) 



Kandungan 37 minggu. Hari terakhir di Johor. Sempat juga makan nasi minyak kawan baik dunia akhirat, Wan & Paah. Semoga kita semua sentiasa berbahagia hingga ke Jannah :)