penting ke tidak?



Assalamualaikum . 


kenapa? kenapa ? kenapa ? kenapa penyakit malas, tak ada mood, idea datang dalam keadaan kusut selalu wujud. Banyak entry terperap dalam draft. semuanya sekerat jalan. taip padam. taip lagi then padam. Ada je yang tak kena. Entah tahun bilalah dapat clear kan entry lama-lama berzaman tu.  Majlis kahwin dah nak jejak angka setahun tapi review tak jugak habis. Cerita holiday, honeymoon, kerja semua ke laut. Oh benci!!  Tapi kan kenapa pulak entry tak penting dan sangat sampah macam ni boleh terhasil. Oh lagi benci! 







































Ini rasanya ubat penyakit mengada-ngada I kan. Rindunya kat lelaki ni. rindu! rindu! rindu! rindu nak berlagak sebab menang pertarungan dam haji. 2 kali weyh! *tengah angkat kening dua tiga kali. hahaha. Rindu nak berlagak kat Adin dah lepas level candy crush tahap gegar otak jugak. Malas nak cananglah kat sini level berapa sebab nanti makin kembang kempis pulak hidung I. hahaha . 


poyo tak boleh blah! selamat malam . Love you! . 





No comments: