Buffet Ramadhan Johor Bahru 2013



Assalamualaikum .



Sedang pening kepala memikirkan juadah berbuka puasa?
Sedang pening memikirkan tempat berbuka puasa?


Siapa sedang menghidap pening kepala dengan masalah-masalah tersebut bolehlah join I angkat tangan tinggi-tinggi. Kehidupan 'membujang' di Johor yang terlalu lama ni buat I rasa agak jemu dengan makanan yang biasa-biasa. Kadang-kadang perangai mengada-ngada bab makan muncul jugak. Tak kuasa lah nak berebut tiap-tiap hari di bazar Ramadhan. dan tak kuasa jugak nak masak. upps! haha. 


Sekali sekala nak juga merasa makan secara buffet kan.  Ha! [klik sini] untuk jawapannya. Kat link tu ada senarai buffet Ramadhan sekitar Johor Bahru. Pilihan harga bermula dari RM35 untuk dewasa hinggalah RM80 . Pandai-pandailah buat pilihan ikut ketebalan poket masing-masing asalkan tak membazir :)


I buat penambahan sikit tempat makan best area Johor Bahru yang tak ada dalam list tu ye. Tempat makan ni ada sediakan pakej buffet .

Anjung Warisan
Anjung Tokoh
Benafee Village
Sangkar Kristal
Jb Catering
Nasi Arab Al-Hanin








Selamat berbuka puasa :)






2 comments:

cha said...

bulan puasa ni kemain banyak buffet kan huhu

ui siput sedut tu temptingnyaaaa

ada mokhtar said...

cha : sediakan duit jelah kan.. hehe.. u pun ada makan siput gak kan hr tu...