laki bini glamor



Assalamualaikum .


Yeaay cuti sekolah datang lagi dah akhirnya berjaya jugak update belog. harap-harap dapat merajinkan diri mengupdate belog lepas ni. macam-macam dugaan nak mengupdate sebelum ni. dugaan masa, malas dan terkini laptop tersayang buat hal. saja je nak keringkan poket i beli laptop baru kan. sementara waktu ni menumpang laptop insan-insan tersayang jelah dulu :)


Perkembangan terbaru setelah lama menyepi *ayat ala-ala artis tu. hikhikhik. I tetap sama macam dulu. masih aktif dalam bidang diceburi. dan bertambah popular sikit . tak percaya?


nah bukti !



naik taraf sikit dari last year, dari guru paling ceria ke paling popular . Tak sangka pulak i popular kat sekolah. Pandai budak-budak sekolah tu membodek ye. 



Yang ini Adin punya. Dia pun takmau kalah. Pegang title popular 2 tahun berturut-turut. 


Dah macam menang anugerah bintang paling popular pulak kan nak canang satu dunia. Pape pun yang penting we'ols laki bini popular. 







1 comment:

bintanghati said...

ooo cikgu rupanya ada.. hihi.. tahniah.. budak2 tu bodek je tu kat cikgu comel dia niii