Anna Sui Iphone Case : Superstar Favorite






WOW!! Curluzzz kau Jah iphone case superstar meletopss ni . 




hahaha . Diva-diva sekalian , Level kita sama hokey :)   . Yang penting rupa sama. Tak kesah ler hergenya berapa. *ayat standard bila tak mampu pakai yang original. cap tiruan pun boleh aje . buat apa nak beli yang mahal bagai sedangkan confirm sebulan dua lagi mesti tukar case yang lain pulak . 






Hujung minggu lepas I  pergi KSL CITY MALL , JB . Motif ke sana sudah mestinya mencari aksesori untuk iphone tersayang. Lokasi yang tepat untuk cari segala mak nenek aksesori gadget kat situ sebab satu mall penuh dengan kedai menjual aksesori. sebut je iphone, samsung, tab, ipad semuanya ada. dari casing sampai lah ke cabel warna-warni. Bila satu mall penuh dengan bisnes yang sama, so harganya pun jadi reasonable .


Puas tawaf KSL CITY MALL dan akhirnya terjumpa Anna Sui Magic Mirror. Tak payah nak fikir panjang lagi sebab hati dah berkenan. Terus sambar satu. kali ni nak kelainan sikit so ambil warna purple. dah agak bosan sebenarnya asyik pakai pink je sebelum ni. Harga asal RM45. Then  minta kurang, buat muka comey sikit terus kurang RM5 :)



* Iphone case I tengah jadi benda hot kat sekolah. semua menegur "Eh apa tu, cantiknya!" . hahaha. :) . Okey part syok sendiri ni I tokok tambah . jangan percaya . 












10 comments:

orked violet @ SYA said...

kite iphone pon xde. uhukk

Hanida Moss said...

alaaaa nak jugak laa dear.. kat city mall je ke ade? nak sangatttt :'(

Hanida Moss said...

let me know if u tau kat mana lg ade :D

Munnafendy said...

wowooo u look glemer ok! hahaha

Izara4eva™ said...

wah2. kelas taw.. kita xguna iphone. jeles nye.. huhu

ada mokhtar said...

orked : ala, tak pakai iphone pun ttp cool gak.. hehe

ada mokhtar said...

hanida : I tak penah jumpa kat tmpat lain lagi dear.. kalau terjumpa nnt i bgtau u :)

ada mokhtar said...

munna : hahaha... glamer cap tiruan je :)

izara : mesti u pakai samsung kan.. samsung pun bnyk case yg best2...

Hanida Moss said...

alaaaa.. ape kata u belikan, nanti i bayar kat u. hahaha ngengada sgt nak jugak :p

ada mokhtar said...

hanida : InshaAllag dear.. i kat kg lg ni tgh cuti.. kalau i pergi i tlg belikan ye dear :)