Gambar Kahwin






Family Portrait 

Ceh sekeping je? Tajuk macam la dah upload seratuslimapulohjuta keping. Setakat ni cuma mampu upload sekeping je sebab cd gambar masih di kampung halaman. InshaAllah cuti tahun baru cina nanti I dan Adin akan meredah kesesakkan lalu lintas untuk balik ke Kedah dan mengambil cd dan melepas rindu teramat sangat kepada mereka-mereka di dalam gambar. 


Lepas cuti raya cina nanti I upload lagi gambar kahwin. Janji! :)







8 comments:

Eca Dwinky Asha said...

simple je pelamin tapi nice.

ada mokhtar said...

Eca : taste i yg simple2 je.. Hehe

ada mokhtar said...

Eca : taste i yg simple2 je.. Hehe

Hanida Moss said...

wedding kakak ke? :)

cha said...

ala comel je u. upload cepat sikit :D

ada mokhtar said...

hanida : my wedding dear :)

cha : InshaAllah dear.. tak sabar nak blk kg ambil cd ni :)

MyzaAli Al-Jamalullail said...

Hye Aida :))

Cantiknye family pakai purple jgk. Rsanya tak terlmbat nak wish Selamat Pengantin Baru :))

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

macam kenal sorg tu...izma kan?

member sekolah rendah rupanya hehe