REVIEW : Tshirt Rewang



Assalamualaikum . Bissmillahirahmanirahim . 


Okey ni review berkaitan wedding i yang pertama. Akhirnya muncul kerajinan dalam diri nak update belog. Review pertama ni adalah Tshirt Rewang masa majlis persandingan i. Alhamdulillah rezeki i murah bila owner PHOTREDZ tiba-tiba buat suprise sponser 25 helai tshirt rewang yang kiut miut. sangat terharu okey!


Pandai owner PHOTREDZ ni simpan rahsia ye. Then curi-curi guna gambar kartun doorgift i pulak tu. So sekarang i pulak curi-curi gambar dari album PHOTREDZ untuk buat review ni :)



Nah kau! 25 helai tshirt rewang pelbagai saiz yang sangat mengejutkan dan mengharukan. Akan tetapi sayangseribukalisayang. walaupun mak i dah awal-awal edarkan pada semua sanak saudara lelaki dalam keluarga i tapi nampaknya objektif tak tercapai. semuanya tak sporting sebab tak ada seorang pun appreciate dan pakai tshirt ni masa hari tersebut. so sad! 

Malas nak ungkit-ungkit lagi sebab benda pun dah lepas. cuma i terasa sangat sedih sebab orang yang sponsor tak dapat tengok hasil kerja dia dipakai untuk tujuan yang sepatutnya. Sorry Wan! 



Gambar semasa proses mencetak. Meh i story sikit tentang PHOTREDZ ni . Milik sepenuhnya kawan i Redzwan. Dia memang pakar bab mencetak baju dan mencetak custom album. Bab harga jangan risau sebab dijamin berpatutan. Kalau nak lagi murah cakap i yang suggest. Haha :)  . Beroperasi kat Pasir Gudang, Johor. 


Sample tshirt yang dicetak oleh PHOTREDZ. sedia menerima tempahan untuk tshirt rewang, sekolah, sukan, hari keluarga dan macam-macam. Okey jom tengok sample custom album pulak. 



custom album for Newborn, wedding dan Dinner . 




Untuk maklumat lanjut berkaitan harga or pakej yang ditawarkan boleh terus ke page PHOTREDZ atau blog PHOTREDZ . 




 



7 comments:

nurulfarah said...

im interested..=)

cha said...

eh u dh kawen ke? omg tahniah u :)

dhiera said...

wah.. best ye. free2. comel la kartun awak ni~

ada mokhtar said...

farah : weeehu.. me too!!

ada mokhtar said...

Cha : hehe.. thanks dear :)

ada mokhtar said...

dhiera : Alhamdulillah murah rezeki :)

Mohd Redzwan said...

xadak nyer rasia2 review.... aku dah baca dah :)