laporan terkini



Assalamualaikum 

Yeayy dapat curi masa update belog. Sejak dah berubah title jadi puan isteri ni terasa sangat sibuk. Bukan sibuk memasak untuk suami pun tapi sibuk dengan aktiviti jalan-jalan je.  terkini i dengan suami dah pun tidur kat rumah sewa baru. gigih jugak nak tidur kat rumah sewa walaupun baru siap cat bilik tidur je. 

Untuk malam ni pun tak dapat update panjang lebar. Ye i tau banyak sangat hutang entry. Cerita majlis tunang, majlis resepsi, majlis bertaandang, honeymoon dah terbaru rumah sewa. May be dah settle hal rumah sewa baru dapat bayar semua hutang ni :) 


Okey sekarang nak sokong harimau malaya dulu. Auuumn harimau ku terus mengaum. 

4 comments:

Nor Hazlinda Md Khairi said...

umah sewa yg kat mana? n.9 ke johor?? confius2.. salah sorang dapat tukar ker??

ada mokhtar said...

sewa kat n9 jer. blum dpt tukar.. hehe.. sewa jelah dulu..

nurulfarah said...

oit makcik..

ada mokhtar said...

uit2 ler pulak ye