Teaser Baju Nikah




#10 Wordless Wednesday *_*


belum jadi baju pun lagi. i hantar kat tailor biasa je area guar chempedak, yan. Upahnya pun jauh lebih murah kalau nak dibandingkan dengan butik. just RM180. sebelum puasa i hantar tapi tailor tu janji nak start buat after raya. harap-harap hasilnya memuaskan dan boleh ambil tepat pada masa yang dia dah janji.




8 comments:

ni@ @in said...

ain pon sama..dah hantar kat tailor sblm raya hari tu..b4 raya haji ni insyaallah siap..td ptg pegi finalized kan design yg ain nak..hehehe

BIE said...

alololo.. comel n sweet je.. :) tak sabar tunggu baju ni siap. :))

InaAchik said...

nampak simple tp cantik! x sabar nk tgk hasilnya...

cha said...

cantiknya u. confirm cantik sgt ni nanti tak kisahla tailor biasa pun kan

AyongAtikah Zaid said...

wah!! nak jugak tailor best harga best boleh jahit baju cantik2 kat johor ni....sape tau??

ada mokhtar said...

nia : samalah kita ye.. xkisah pun dia jahit after raya sebab faham sebelum raya mesti sibuk jahit baju raya kan :)

ada mokhtar said...

bie , inaacik, cha :

thanks... harap hasilnya cantik .. amin.. :)

ada mokhtar said...

ayong : i pernah jahit kat cindy kota tinggi. murah jugak kat situ dear.. dulu kedai dia sederet dengan kdai cermin mata dengan bangunan kayu tu.. sekarang dh pindah.. i xsure lak dah pindah ke mana...