Shopping Emas


Assalamaualaikum . selamat hujung minggu . 


kaum-kaum hawa sekalian, ampa cepat-cepat la shopping barang kemaih la ni. ampa ajak laki ampa, boypren ampa, pak ampa semua. sementara duit bonuih depa dok berkepok lagi tu kan. segala kedai emas dok buat sales la ni. rambang mata sunggoh aih! tangan, leheaq, telinga, jari semua dok rasa ringan nak kena pakai pemberat ja. HAhaha 

Nak dijadikan cerita, rantai tangan i tiba-tiba pulak terputus. macam tahu-tahu je ada promosi emas sekarang kan. so i pun memanjangkan langkah ke habib jewels,Plaza Angsana . pilih punya pilih then tiba-tiba promoter cakap esok baru boleh ambil sebab hari ni tukang potong tak ada. ceh! terus cancel sebab i tersangatlah malas nak ke Plaza Angsana ni dua tiga kali. musim perayaan ni memang kena kuat semangat tahap dewa shopping kalau nak ke Plaza Angsana ni. 

Then terus menapak ke Wah Chan. dan berjaya dapat hasilnya :))


Eh kotak je ke?


hasilnya dah ada kat tangan pun. terus pakai ye lepas beli. Haha. rakus sungguh. dapat beli yang kecik je sebab tak nak over bajet. Huhu. 


Harga sekarang RM177 pergram. rasanya memang murah sebab kali terakhir i beli dulu RM198 pergram. So rasanya para bride to be molek jugak kalau korang beli cincin or gelang untuk batal air sembahyang sekarang. 


free gift, pair of pearl earing :)


MR Ehem bila kita nak pergi beli cincin & gelang ?




5 comments:

cha said...

Weewit org tu ada gelang raya la :p

ada mokhtar said...

cha : yeay.. hehe

BIE said...

wah.. lip lap. lip lap dihari raya!! :) seronoknya :))

ada mokhtar said...

Alhamdulillah ada rezeki lebih bulan ni dpt la beli lebih sikit :))

Princess Feyqa said...

wah tgh murah tu.. ritu g habib cri gelang hantran but then bf lupe bwk bku asb adeh nges xdpt bli emas cpt2 huhu btw cntik la gelang tu :-D