Something Handmade By Nuie Giveaway



Bismillahirahmanirahim . Salam 10 Ramdhan u'ols :) 


cute hair band. mesti sangat comel kalau cousin i yang kanak-kanak rebina tu reramai pakai hair band ni masa wedding i nanti kan. 

Bunga telur yang super cute yang sangat lain dari yang lain. Menarik untuk dibagi pada mereka-mereka yang merenjis pengantin nanti.

key-chains yang so suuweet ni rasanya sesuai dijadikan doorgift untuk tetamu cilik kat majlis nanti. boleh la diaorang gantung pada beg sekolah, kunci basikal or bekas pensil. haruslah kawan-kawan sekolah jealous nanti. 



Amboi kemain berangankan. Semua barangan kiut miut kat atas tu semuanya i jumpa di blogspot SOMETHING HANDMADE BY NUIE. segalanya adalah handmade hokey! i memang respect habis dengan owner blog ni sebab mampu buat benda-benda yang sangat special macam tu. bukan calang-calang orang ada bakat dan kudrat untuk buat semua tu :)


dan ada yang lagi special adalah owner blog tersebut dah pun melancarkan 1st giveaway untuk bride to be. 


Hureey! nak join! nak maklumat lanjut boleh klik link ini : SOMETHING HANDMADE BY NUIE GIVEAWAY





No comments: