mak andam majlis bertandang


Assalamualaikum . 


4 month to go! glup! Persiapan terkini yang i baru je buat adalah jumpa mak andam untuk majlis bertandang. Mr Ehem & family decide untuk guna khidmat mak andam dari Gemencheh. Lupa lah pulak nama butik andaman ni. HAHA. benci tau bila terlupa benda penting. Induk Mr Ehem pernah hire mak andam ni untuk majlis dia dua or tiga tahun lepas. 



Entah apa la yang dimenungkan tu. 



bakal mak mertua tengah berbincang dengan mak andam. 



salah satu koleksi songket di butik andaman ni. Insha Allah i dengan Mr Ehem pun akan pakai songket nanti. tema tradisional gitu. bakal mak mertua i yang cadangkan kitaorang pakai songket. i pun suka dengan cadangan tu sebab dapat feeling raja dan permaisuri. HAHA.  



Tema tradisional, warna hijau kuning.  semangat KEDAH sangat kan. 





5 comments:

linda@ adnil said...

waaa.. tak lama lg laa nmpaknyer.. makan nasi minyak.. Semoga berbahagia la... yer...

ada mokhtar said...

linda : Insha Allah.. thanks :)

S.U.R.I.A. said...

mari juin dear


http://sepetgurl.blogspot.com/2012/07/contest-sempena-anniversary-couple.html

faqhrule said...

dari kecik hijau kuning si udin tu

ada mokhtar said...

faqhrule : tu memang dah sebati dgn dia.. hehe