Contest by sepetgurl.blogspot



Bismillahirahmanirahim . 


 Ladies, dah tak terbilang berapa kali dah i join contest. dan setakat ni nampaknya rezeki untuk menang tu belum ada. hurrm . tak berapa bertuah agaknya. HAHA. tapi tak boleh patah semangat kan. so mari mencuba lagi. 




Contest ni memang lain dari yang lain. boleh pilih hadiah sendiri . ada hadiah A,B,C,D,E. Then kena cerita benda yang agak merapu. bab merapu-rapu ni i memang suka sangatlah. sebagai motivasi untuk menang jadi mari pilih hadiah hadiah. rambang mata i memilih tau sebab semuanya best. 



Hadiah B , Button Badge. 50 bijik u'ols. 


Hadiah E , Jahitan manik bernilan RM70 u'ols . 


Now bercerita tentang idea majlis perkahwinan yang i dengan pasangan teringin sangat nak buat tapi confirm kena reject dengan kaum kerabat. Idea asal dari MR Ehem then i olah sikit touch up sini sana kasi lagi menarik. memandangkan MR Ehem adalah ahli pengakap seumur hidup maka dia pernah bagitau yang dia nak kitaorang bersanding pakai uniform pengakap. pelamin dan segala hiasan adalah daripada buluh. ala macam time perkhemahan pengakap tu diaorang buat gajet dari buluh kan. masa berarak nak ke pelamin ada anak murid MR Ehem lengkap berpakaian pengakap berderet bagi tabik. Perghh mesti kembang habis time tu. HAHA. decoration hantaran semua kena guna bahan semulajadi. guna daun daun, ranting kayu, buluh macam sumber hutan gitu. Photoshoot pulak kat Kem Pengakap. 


contoh idea pelamin dan decoration yang perlu dikembangkan lagi. 



Amacam cik sepet, menarik tak idea i? HAHA.  


nama penuh i NURUL SYUHADA MOKHTAR, pasangan i FUARUDIN RAZALI. InshaAllah kami akan disatukan pada 16 November 2012. 











3 comments:

S.U.R.I.A. said...

hai pengakap...saya ska idea pelamin gitu....

ada mokhtar said...

suria : hehehe.. harap2 boleh memang ler :)

S.U.R.I.A. said...

tahniah yunk

http://sepetgurl.blogspot.com/2012/08/pemenang-pelamin-yg-diidamkan-tetapi.html