ukur baju kahwin



Assalamualaikum .

Alhamdulillah sepanjang cuti sekolah dua minggu ni banyak jugak kisahkisah kerja menyiapkan urusan kahwin dah i settelkan. salah satunya jumpa mak andam. urrmm sesuai ke panggil mak andam eh ? sebabnya owner bridal ni muda sangat lagi. lagi muda dari i. panggil adik andam jelah. HAha memang sangat suka hati buat gelaran sendiri. 


tayang gambar ambil ukuran badan i yang bersaiz kanakkanak. 


ukur bahagian depan pulak. memang sengaja tak nak tayang wajah adik andam yang i hire ni. nantinanti lah lagi sebulan dua i tayang ye. rahsia la konon kan. 


tetiba posing sensorang. then yang kat belakang tu pun tetiba nak menyengih jugak. lepas ni i terpaksa fikir tarikh sesuai untuk ambil cuti sematamata untuk fitting baju. leceh jugak bila posting di kutub selatan sedangkan asal usul di kutub utara. haiiyaa..  


harap sangat hasil design yang i dah bincangkan dengan adik andam tu jadi cantik di badan i. sila doakan semuanya menjadi baik ye *_* . 






5 comments:

Suria said...

ada, fitting lebih awal lg bagus, kekadang takut tetiba baju x ngam kan dh kena fitting semula. cam suria haritu camtu la fitting last minute memang last balik kg b4 majlis. nsb baik ngam²..hehe

gudluck ;)

cha said...

pasni kene maintain jela badan u dh ukur tu. i hr tu terkurus plak so baju jd longgar huhu

ada mokhtar said...

suria : tula pening dok fikir nak ambil cuti balk kedah...

cha : alamak, kne maintain je pasni.. hehe

dhiera said...

nak fitting kena cuti. nak kawen lagi la kena cuti~ kalau kite memang pening la fikir pasal cuti ni~

ada mokhtar said...

dhiera : memang dok pening pasal cuti je ni.. huhu