Jeju Island vs Tanjung Balau




Assalamualaikum . Peace Yoooouu! 

Tahukan anda di mana Jeju Island? sekeh kepala kalau tak tahu. tak kpop langsung tau. i sangat bercita-cita dapat menikmati keindahan Jeju Island dan sangat berharap mr ehem boleh bawak i pergi sana satu hari nanti. dapat tengok laut, bersantai-santai, sedut udara segar. tolong la! plezz ! plezz! 

dan petang tadi tiba-tiba dapat idea untuk feeling bersantai-santai di tepi laut. lepas sekolah balik tidur   sejam then terus bertolak ke Tanjung Balau, Desaru. lebih kurang setengah jam dari rumah i. 

lebih kurang pukul 4.50 kami sampai kat tepian pantai. terus borong empat lima enam jenis makanan yang ada dijual. nafsu makan masing-masing mengalahkan ibu mengandung sangat kan. memandangkan matahari kemain cerah benderang lagi so bentangkan tikar then berguling-guling dulu sambil makan. memang terbaik lah gosip-gosip di tepi pantai sambil menikmati panorama indah dan suasana yang tenteram. 



motip hari ini gambar bayang-bayangan sahaja. 

bila matahari dah redup then air laut pun dah mula surut so kami pun mula la bermain di gigi-gigi air. 



the mastermind. pandai je mengambil kesempatan suruh anak dara bawak dia ke hulu hilir. 


the dara. meow meow!! 


posing ala hero remaja la sangat.


scandal ! jeng jeng jeng . sila tolong doakan mereka tidak malu malu meow untuk meluahkan perasaan masing masing seterusnya menjadi pasangan ideal hingga ke jinjang pelamin. haha. melebih-lebih sangat je kan i nak jadi cupid. 



sedang feeling konon berada di jeju island. haha


Eh! memang betul i berada di jeju island. jumpa pelakon korea gitu. oh bestnye!
  

korea lah sangat kau! 






3 comments:

nur amalina athman said...

nice..:)

ada mokhtar said...

thanks dear :))

Anonymous said...

[p]Passes th SSS Bass test at 10HZ great mids, trebles, nd bass . cheap beats by [url=http://www.solobeatsbydre.co.uk]cheap beats by dre[/url] dre . Listening environment are the dead of night its sound unit selected international professional American knowles floor隆炉s balanced armature moving iron speaker, the selection of high-quality aluminum alloy shell as raw material, through cutting the Japanese CNC CNC machine tools high-precision grinding, precisionmetal lines with a rigorous work, reflecting the extraordinary cheap custom studio artistic value . It can be you are every money using that compose that considering financial situation to buy any piece of plots to stroke the part of landbests from dre single harley-davidson headphones, There are some states, bolted the door behind him, And they all pretty much look the same and say the same thing: logo,beats by dre uk, you have to know what moves the [url=http://www.solobeatsbydre.co.uk]cheap beats by dre earphones[/url] market . The trouble is, it隆炉s [url=http://www.solobeatsbydre.co.uk]beats by dre earphones[/url] not necessarily the most honest mix . Monster [url=http://www.solobeatsbydre.co.uk]cheap solo beats by dre [/url] Studio Pink Beats by Dr . I ordered the white one just because I thought the white one was a kind of more unique and different . These products of real [url=http://www.solobeatsbydre.co.uk]solo beats by dre[/url] people seems to newcomers, domestic, which is effective in the fight against the result of its exterior.[/p]