ideas for table signage


Assalamualaikum . 


sumber {ohprettyplease}


sumber {weddingbee}

sumber {weddingbycolor}


setelah difikir-fikir masa atas katil sebelum tidur semalam tetiba datang idea yang sangat simple, tak mengambil masa yang lama untuk disiapkan dan  kos yang sangat ciput. 


Nah! buat je macam gini. sekeping kertas A4 dilipat kepada empat bahagian untuk dijadikan stand. stapler je bahagian bawahnya. then print label dan lekatkan atas stand. nak lagi senang tulis guna tangan je. itu pun kalau tulisan kau cantik lah kan. 


Guna la kombilasi warna yang lagi cun untuk hasil yang menarik. table signage ni i buat untuk majlis rasmi kat sekolah. so tak payah nak mengada colorful bagai sangat. simpan stok idea colorful untuk wedding sendiri nanti jelah.



7 comments:

cha said...

no 3 tu lawa :D

Puteri Iqa Izyan said...

simple but sweeettt ;)

farizah zin said...

good!!semua pun lawa..hehehe..

kalau nak sewa barang kahwin, nak order bunga telur yang cantek tapi murah, come to my blog..be m followers..
www.obsesikraf.blogspot.com
www.farizahzin.blogspot.com

sYiRa LoKMaN said...

i likeeee :D

S.U.R.I.A. said...

yg last tu I likeeeee

ada mokhtar said...

cha : guna frame ikea mmg nice.. hehe

iqa : less is more kan...

farizah : inshaAllah dear... nice to meet u :)

ada mokhtar said...

syira & suria: haha.. yg last tu paling malas i buat..