Food Tasting


Assalamualaikum .



Amacam dah puas mencuci mata ? samasamalah kita cuci mata dulu sebab i sendiri pun tak sempat merasa even membau makanan-makanan ini. semalam catering hantar makanan ni mengikut menu yang i minta untuk dirasa. i dah kat johor saat ini. tak ada rezeki nak merasa lagi. tunggu time kenduri nanti jelah nampaknya.


Mak dengan adik-adik kata sedap. abah pulak tak kata apa-apa tapi tambah sampai dua kali. hamboi food tasting siap menambah gitu. Alhamdulillah dah ringan sikit beban kepala ni bila dah settle urusan memilih catering. sangat senang berurusan dengan owner catering ni. sanggup datang ke rumah i untuk discuss. then hantar makanan untuk dirasa. So sekarang tinggal berdoa makanan di majlis i nanti sesedap macam masa food tasting.


nanti i buat review panjangpanjang pasal catering ni ye. tak surprise la kalau cerita sekarang kan. tunggu lepas majlis baru best kan. HAhaha.





2 comments:

Cerita Saya, said...

MACAM TAK PERCAYA AKAK ADA NAK KAWEN DAH!!!! HAPPY FOR YOU! MSTI AKAK DAH LUPE KITE.

ada mokhtar said...

khadijah: alhamdulillah dear, finally tiba jugak masanye.. hehe.. btw, u pun sma kan.. jom berjuang ke alam itu.. hehe