the bikez wedding
Assalamualaikum . hye darlings . 

hari ni cuma mereport aktiviti makan nasi minyak semalam. here we go !


with the sparkling bride & groom . atika & palie. gempak kau tetiba ada majlis kahwin ala-ala mat salleh kat kampung. wow! kelaz kau jah! 

segala deco pelamin, hantaran pihak pengantin lelaki & perempuan di siapkan oleh lelaki maskulin berbaju purple itu, cikgu fadzil. wow! sekali lagi kelaz kau jah! the bikez bride & groom bersama orang-orang kuat belakang tabir. ambil seri pengantin apabila bergambar dengan pengantin yang jelita iras pelakon marbahah itu . cis kenapa inner bawal i senget masa ni!! spoil! 


tak lupa nak mention perkara paling best masa kat kenduri ni adalah suara penyanyi jemputan yang tersangat lunak. diimport khas dari felda negeri sembilan ke segamat. suara lunak wanita, suara garau jantan semua boleh buat tau. kau ado?selamat pengantin baru kepada kedua mempelai. semoga kalian berkekalan dan berbahagia hingga ke syurga. Aminn ..paling tak lupa nak mention juga di sini adalah kami terlibat dalam kemangan ketika dalam perjalanan pulang  ke JB di kilometer 39.7 Sedenak menghala ke selatan. BOOOM!!! nanti bila mental dan tenang baru boleh cerita. 2 comments:

Mizz ErMa said...

cantik mekap pengantin..uit, xciden? nasib baek tuan belog xapa2..

ada mokhtar said...

mizz erma: yurp sangat cantik.. MUA yg selalu makeup kan artis astro..
alhamdulillah semua selamat :)