JuaiJualShop's Contest



Assalamualaikum . Hello gorgeous . 


Soalan pertama i nak tanya pada korang adalah korang ada handbag or apaapa jenis beg tak? siapa yang ada sila angkat tangan sekarang jugak! off courselah semua ada kan. tipu sangatlah kalau tak ada beg langsung. tak baik tiputipu tau. 


Kalau korang ada beg, apa kata korang cepatcepat join JuaiJuaiShop's ni sebab ada hadiah menarik untuk korang. dapat beg exclusive plus tshirt tau. okey meleleh air liur sekarang . *_*


pilih manamana beg yang korang paling suka, ambil gambar dengan beg tersebut then pergi page JuaiJuaiShop . Like dulu page tersebut then upload lah gambar korang bersama beg tadi kat situ. Ajak lah kawankawan kesayangan korang like gambar tersebut. dah menang hadiah tak payah share. Haha. 


Senang kan? So apa ditunggu lagi! jangan tunggu lamalama nanti hadiah dikebas orang. jangan tunggu lamalama nanti hadiah dikebas orang . Bubye . 





No comments: