Vendor Kad Kahwin #Johore



Assalamualaikum. Hye bride to be Johore, korang ada jenguk Plaza Angsana tak minggu ni ? Sekarang tengah berlangsung Pameran Perkahwinan Dunia Raja Sehari kali ke-5 kat Plaza Angsana dari 30/3/2012 sampailah 8/4/2012.

Kat sini i list kan vendor kad kahwin yang buat offer menarik hati di pameran tu untuk korang.

Kat sini boleh dapat pakej kad vip+kad kahwin +guestbook + boxes yang sangat cun. Custom kad pun super cun. Harga custom kad agak murah tau. lebih kurang 55sen je.

Anew Bridal (sebelah tesco plentong)
Terus cair bila tengok kad kahwin yang sangat comel. semuanya handmade tau. spesis kad comel-comel yang guna riben + dolly paper tu. korang dapat bayang kan kecomelan kad tu. harga kad start dari 49sen.

Housemate i tempah & sewa gubahan hantaran kat sini. bagi i sangat berbaloi sebab harga untuk 16 dulang (2 belah pihak) cuma RM500 je. kalau gubah sendiri and beli-beli semua barang rasanya harga lebih mahal dari tu. lagipun housemate i dah tak cukup tangan nak prepare hantaran sendirian berhad.

Ini yang paling i suggest sebab cantik dan murah. Yeayy! i dah pun booking kad kat sini. RM380 untuk 1000keping kad. 38sen je girls! plus dapat bunting & 2 petunjuk arah tau. sangat suka dan harap hasilnya sangat memuaskan.

Marina Cards (Level 5, Plaza Angsana)
Yang ni i kena promote lebih sebab mak student i yang punya. Haha! Harga promosi dengan 29sen. Kad hot stamping hokey. gila murah tuh! i dah pun booking kad untuk pihak mr ehem kat sini.

Yang paling syok, mak student i dengan baik hati nak sponsor kad vip untuk i sebagai hadiah pernah mengajar anak dia. Alhamdulillah syukur sangat. sangat happy hari ni sampai senyum ke telinga.


semua kad di Marina Cards adalah 50% diskaun. sangat rugi kalau korang tak grab. Penggemar kad jenis hot stamping i dengan sepenuh perasaan suggest korang guna khidmat Marina Cards. 



Studio Inspirasi NS (simpang renggam)
design cun + harga murah. sangat berbaloi tau! harga RM400 untuk 1000 keping kad then dapat free gift 2 bunting, 4 petunjuk arah , sampul bunga, woven bag & free postage. I hampir-hampir booking kat sini tapi bila mengenangkan jauh pulak nak ke kedai so terbatal lah hasrat tu. 


sekian review vendor kad kahwin yang i rasa berbaloi untuk bride to be yang bajet macam i *_*





5 comments:

Rossnie said...

bestnya syida...

cha said...

bg i kad kawen tak pyh mahal2 sgtla kdg org bukan simpan pun kan contohnya i huhu teruknya :p

ada mokhtar said...

rossnie : alhamdulillah rezeki :)

cha : yurp, setuju sangat.. tp i jenis simpan kad kahwin kawan2 .. hehe

cikchempaka惄 said...

try kad kahwin amierieda creative art (fb)..

ada mokhtar said...

cik cempaka : okey dear :)