Northern Photographer



Assalamualaikum. 

Sekarang I tengah dalam mode pening memikirkan OP mana yang patut i hire. Kat sini i senaraikan 11 Northern OP yang i dah dapat quotation dan dah puas i belek hasil kerja diaorang. 



3. Norazammudin Azizan (Guar Cempedak)

4. Fenomena Pictures (Sungai Petani)

5.  Photo Village Studio  (Bayan Lepas)

6. Andalas Adnan Photography  (Penang)

7. Catchy Click (Alor Star)

8. Gorgeously Pictured (Bandar Baru)

9.  MyStepped Production (Kulim)

10. Shereen Zahiran Photography

11. Nasir Zin (Kepala Batas)


I rasa cara terbaik yang i buat adalah malam ni i akan list kan semua OP yang kat atas then buat senarai banding beza. Point penting yang i kena tengok mestilah harga, quality, produk yang i akan dapat dan cas pengangkutan.  So cau cin cau. I nak settle kan misi penting ni dulu *_*





2 comments:

Suria said...

i suka nasir zin..hehe
tp utk date i dh x available aritu.. :D

gudluck & selamat memilih :D

ada mokhtar said...

Thanks suria... :)