header baru lagi



Assalamualaikum . 

Hurreyy belog bertukar header lagi. kalau dulu gambarajah berseorangan sekarang dah berduaan. Haha. sangat retis nak jugak tayang gambar berduaan kepada public kan. 


header zaman konon-konon solo



header konon-konon sehati sejiwa. InsyaAllah *_*


Kedua header belog i  ni hasil kerja tangan cik adik anys nadhilah yang comel. sangat puas hati dengan header yang dia buat. actually template i yang sekarang pun hasil kerja dia jugak . kalau u'ols terasa nak berubah header or template boleh la contact dia. sure murah babes! 




Ini header untuk blogshop i dan adik beradik. finally amhijabs berjaya ada belog juga. Haha. senang-senangkan lah diri anda melawat blogshop amhijabs ye .  LINK : amhijabshop







2 comments:

cha said...

comel je header baru ni. lep lep gitu hee :D

ada mokhtar said...

cha : thanks dear :)