Handbouquet








Amacam cun tak?  Semua fabric handbouquet yang comey lotey ni hasil kerja LYANA ZAMRI, salah sorang geng group bride to be 2012. seangkatan dengan i la tu kan. 

Alhamdulillah, dah ringan sikit kepala ni bila dah settle booking handbouquet untuk majlis nikah i nanti. i dah booking since februari lepas tau. i memang dah lama jatuh hati dengan fabric handbouquet tapi memang tak sempat rasanya kalau semua benda i berDIY. dah tak cukup kakitangan rasanya ni. so, bagai mengantuk disorong bantal bila the gorgeous Lyana buat offer khidmat membuat handbouquet yang comey ni. Terus i grab hokey!  

U'ols boleh visit Page Something For You ni untuk tengok contoh handbouquet yang lain. selain guna fabric, Lyana Zamri ada jugak guna felt dan satin. 

So sekarang i kena fikirkan handbouquet untuk majlis tunang, sanding and bertandang. Buat masa ni i just  berangan nak guna fresh flower dengan material felt. InsyaAllah i  cuba DIY tapi bukan kesemuanya lah. maybe salah satu je.  


7 months 15 days to go . Yeayy, cambateh!! 



2 comments:

Cik Zimie said...

yana memang kreatif dan gigih!! cantik2 hb dia.

ada mokhtar said...

cik zimie : tersangat setuju.. hehe