Alhamdulillah

Syukur semua family kat kedah selamat. Baru je sampai jb dari kedah pagi tadi tup tup petang ni kecoh berlaku gegaran kat sana. Kecut perut dibuatnye.

Dah la rasa bersalah & menyesal semalam sebab tak peluk & salam dgn mak abah betul-betul. Punya sibuk nak jawab phone call sampaikan cincai-cincai je salam masa nak naik bus. Sepatutnya dahulu kan parent dari phone call tu.

Tujuan asal balik kedah pun sebab rasa rindu sangat kat family. Rasa rindu nk peluk mak abah. Paham-paham jelah bila stress mesti rasa nak dekat dengan family.

Alhamdullilah lega sangat bila call mak & dengar suara mak cakap everything okey & amaran tsunami dah pun ditarik balik. Syukur Ya Allah.

Harap semuanya akan terus okey. Amin...

No comments: