Selendang iLi Collection



Hello peeps!


Cantik tak shawls bermanik-manik warna-warni tu? suka tak? I dah jatuh cinta dengan kecomelan shawls tu.

Okey, I nak share vendor yang best untuk mereka-mereka yang mencari shawls yang gorgeous untuk dipakai masa majlis tunang, nikah . Untuk sanding or sambut menantu pun i rasa boleh je. kesimpulannya sesuai je untuk apa-apa majlis. Bride to be from Kedah sila ambil perhatian *_*

Selendang iLi Collecion ni hasil kerja tangan kawan sekolah i, Hazirah Ibrahim . Yang pakai shawls kuning dalam gambarajah kat atas tu. Jom tengok dulu hasil kerja yang lain :





Ha! amacam, jatuh hati tak? Hazirah Ibrahim sedia terima tempahan untuk pelbagai design . harga bergantung pada design yang korang pilih. dan semestinya harga sangat affordable.



in progress . . .


korang boleh terus pm facebook Hazirah Ibrahim untuk menempah.




No comments: