MUA Utara



Assalamualaikum . 


Entry ini telah diedit semula pada 31/12/2012 dari entry asal bertarikh 20/10/2012 atas sebab-sebab tertentu.


Senarai MUA sekitar utara (kedah, perlis, pulau pinang)

 Terima kasih kepada b2b yang sudi buat list & bagi cadangan MUA.






19 comments:

Suria said...

suria dh book Iera D'Touch kt penang...heeeeee aritu tgk group sapa tah bg link dia.. :D

cik nana said...

: fyna. shining2 mekup dia. cantekkk ;)

Hunny Kitty said...

Aleeya Studio nyer MUA ...pun lawa tapi dia kat perak

ada mokhtar said...

suria : okey2, boleh la i buat pilihan lagi ;)

cik nana : i pun macam berkenan fyna gak :)

hunny : thanks for sharing dear...

shark said...

nk ke jinjang pelamin ker..
congrat:)

Rossnie said...

make up fyna cantik..ari tu, kak isfatehah mekap ngan dia..kenal tak??

ada mokhtar said...

shark : insyaAllah.. thanks :)

ada mokhtar said...

rossnie : alamak, sapa ek.. hehehe.. orang yan ke?

Rossnie said...

yups..ank cikgu ishak n teacher nazifah..duk di tmn guru tt bakong..ada pic fyna makeup dia d blog n fb fyna

Henna by AMRINA said...

Vote for jumie shamsudin.. My wedding MUA.. ;) puas hati sgt.. Mekap xcair, xberminyak lgsg.. --iklas Amrina

Fyka said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ada mokhtar said...

Huhu. Sama menjadi mangsa dia ar kt ni.. So mcm mn, u pegi kedai dia gak ke nnt dear..?

::eLeya:: said...

dear, ada mintak contact no. MUA time tunang i kan? nama dia Mastura~0174491174..tp i lg puas hati ngan makeup time sanding & bertandang, make up ngan k.wati Glamourous Boutique Tmn Sejati, SP..check fb dia, Shielawati Ahmad..all d best 2 u!! =)

ada mokhtar said...

eleya : it's okey dear.. i dah jumpa pengganti.. ada jugak contact kak wati tu tapi dia xleh pi rumah.. huhu

Fyka said...
This comment has been removed by the author.
Suria said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ada mokhtar said...
This comment has been removed by the author.
ada mokhtar said...
This comment has been removed by the author.
MakeUpTouch by Fara Zara said...

MakeUpTouch by Fara Zara listed in your blog. Hehe. Tq Ada sbb ambil Fara as your MUA on your majlis sanding. Xx