Making Tissue pom poms



Yeay berjaya menghasilkan tissue pom poms pertama masa kelas pendidikan seni. Tepuk tangan untuk diri sendiri . Haha . Ternanga mulut students tengok tiba-tiba cikgu sangat beriya-iya lipat-lipat kertas.



and the best part was bila student tiba-tiba tanya "cikgu nak kahwin ke?" Upss!  ketara sangat ke cikgu korang ni tengah excited ?  haha


Boleh kelik link TISSUE POM POMS ni untuk tutorial. 




8 comments:

!eNa PnG said...

hehehe nampak sangat la tue... :D

ada mokhtar said...

iena : malunye... hehehe

sYiRa LoKMaN said...

cantik la :)

Cik Jan said...

cantik bangat eh. colour pulak menyerlah gitu. keep up good work dear. cekgu semangat, anak murid pun turut semangat nanti. hoho.

ada mokhtar said...

Syira ; thanks dear ;)

ada mokhtar said...

Cik jan : betul2... Diorg pun tetiba jd smngt gak.. Hehe

Cik Zimie said...

dear, katne nak beli material dia ek?haritu saya beli crepe paper pastu mcm x jadi je bila wat flower gini

share pls..tq:)

ada mokhtar said...

zimie : i beli kat kedai alat tulis je dear.. i xguna crepe paper.. ni kertas yg kedut2 tu, yg selalu org buat wrapping... huhu xtau plak nm kertas tu apa..