kejutan yang menakutkan



Ya Allah, kami meminta keselamatan agama dan kesejahteraan badan dan penambahan ilmu dan keberkatan rezeki dan suka takut sebelum mati, mendapat rahmat diwaktu mati dan keampunan sesudah mati. 
DOA KESELAMATAN sumber : jabatan mufti selangor




Syukur Alhamdulillah dia selamat . itu yang paling penting .



speechless! 
sangat terkejut, tergaman, terkeluar air mata, blur bila Mr Ehem call bagitau dia baru je accident. then lagi terkejut bila dia send gambar ni. 



Ya Allah! Selamatkanlah kami dari sebarang musibah, berilah kami kerahmatanMu, keselamatan di dunia dan akhirat, kesihatan dan kebahagiaan hidup dunia akhirat. 





4 comments:

cikchempaka惄 said...

accident dengan pe? cmne leh accident? syukur selamat.

ada mokhtar said...

dengn kereta gak.. Alhamdulillah orangnye selamat...

Rossnie said...

teruk jugak la kan..tunang rossnie pn xcident after 2 month engaged..darh manis org ckp..

ada mokhtar said...

Rossnie : tu la mak pun ckp gitu gak.. Darah tgh mnis... Ni yg rs cuak je nk pegi mn2...