trend inner bawal



Assalamualaikum . hello ladies! Salam tahun baru dari AmHijabs

Okey mari i memperkenalkan Inner Bawal dari AmHijabs


Inner Bawal Hitam digayakan dengan Shawls Yasmeen


Inner Bawal Maroon digayakan dengan Shawls Bawal Neesa


Inner Bawal Pink digayakan dengan Shawls Flora Chiffon 


Ha!! cantik kan. sesuai digayakan dengan semua jenis shawls tak kiralah dari materials chiffon, lycra, cotton dan lain-lain. Inner Bawal diperbuat dari material casa cotton ataupun bawal. bukan bawal nombor 1 ye sebab terlalu lembik dan tak sesuai. kami menggunakan bawal nombor 2 dan 3. 


Untuk pengetahuan koleksi Inner Bawal dari AmHijabs dah pun masuk batch 3. Alhamdulillah permintaan yang diterima sangat menggalakkan. So, korang yang cun-cun tu bila lagi nak gayakan inner bawal dengan koleksi shawls korang. 


Dapatkan Inner Bawal dari AmHijabs dengan harga hanya RM5.00 sahaja. Harga yang paling murah ditawarkan InsyaAllah . Visit AmHijabs  for more colors. 


4 comments:

dhiera said...

kite memang tengah cari inner ni. hari tu ada terbaca sorang blogger ni jual. tapi tak ingat blog mana.

since, ada dah post sini. boleh la tgk2 nt tapi fb tak boleh bukak la pulak dekat ofis. aish~

ada mokhtar said...

Xpa dear, nnt ada masa lawatlah amhijabs ye.. Ada warna2 baru untuk inner bawal batch 3 ni .

Fieza said...

salam,jual borong x inner bawal nie?

ada mokhtar said...

fieza : salam... boleh beli dgn kuantiti yg banyak tapi harga yang kami tawarkan adalah paling rendah.. kami tak dapat jual dengan harga yang lagi rendah..