Tanjung Dawai



Assalamualaikum . Yeay! it Wednesday, so time to Wordless Wednesday! haha... padahal blur tak da idea nak tulis panjang-panjang . okey make it simple, nak taip cepat-cepat sebab kena jadi driver bawak mak pergi pasar pagi.


Ini Mr Ehem i yang susah senyum tapi i tau dia senyum dalam hati *_*   Sebagai bakal abang ipar yang baik, Mr Ehem pun membawa bakal adik beradik iparnya berjalan-jalan di tepian pantai. 








Next time kita pergi memancing pulak hokey .



4 comments:

Papa-NtiQ said...

jangan tangguh2 kawen tu dan pastikan cik ada pegang payslip dia tiap2 bulan hehehe

faqhrule said...

nak jadik adik ipar boleh? :P

kayna said...

pantai mana ni ada?

ada mokhtar said...

papa : hehehe.. InsyaAllah dah xlama...


ujang : hamboi2... hehehe.. ko kena mintak permission addin dulu..

kayna : pantai tanjung dawai :)