barang dulu-dulu lagi tahan lama




Yeah!!! sebijik handbag! 

Hasil selongkar almari buruk belakang rumah yang khusus untuk simpan barang dooolu-dulu zaman purba kala. Hasil yang sangat memuaskan dan menggembirakan.  Handbag hijau tu salah satu barang yang masih elok dan boleh digunakan lagi .


Umur handbag tu lebih kurang 20 tahun hokey! Off course la my mummy la punya. Mak i beli masa zaman baru beranak 3. sekarang dah beranak 5 pun tau. Macam tak percaya kan umur handbag tu kalau nak dibandingkan rupa parasnya. Lepas ni haruslah i berjalan-jalan menyandang handbag yang baru dijumpai ni . haha . 


full of sentimental value hokey bila dapat pakai barang mak masa dia zaman muda-muda dulu. Mak i sendiri pun tak sangka i seronok sangat bila jumpa handbag tu. lagi tak disangka bila i sanggup pakai barang dia yang dah berkurun tu. Agak-agak dapat tak i simpan handbag i untuk  anak-anak i nanti ye. haha. berangan je lebih. barang sekarang tak boleh tahan lama pun. sekejap je habis rabak handbag yang i beli sekarang. even harga  boleh tahan mahal. kalau yang murah lagi la cepat jahanam kan. 


Selain dari jumpa handbag ni, ada lagi satu benda yang i jumpa. benda yang buat i happy sangat tau . kalau nak tahu kena tunggu next entry ... saja nak wat drama kan konon ada orang excited sangat nak tahu . haha . 



1 comment:

dhiera said...

handbag dgn kasut hantaran ayah kite bg dekat mak kite pun masih elok lagi~