Like, Share dan Menang . Yeaayy!!


Assalamualaikum . 


tak nak cerita banyak-banyak, i cuma nak jemput korang semua join first giveaway anjuran AmHijabs. 

Syarat penyertaan yang sangat mudah. 
1. Like page Amhijabs
2. Like & Share gambar yang kat atas tu. kelik je pada link ni : 

Senang je kan. semua peserta ada peluang untuk menjadi tiga orang yang bertuah menang voucher dari AmHijabs. Tempoh giveaway berlangsung bermula dari 28/11/2011 hingga 3/12/2011. pemenang bertuah akan diumumkan pada 4/12/2011. 


jemputlah 'Like & Share' beramai-ramai ya *_*


15 comments:

CintaZulaikha said...

GA sush nak menang la..huhuhu

ecadwinkyasha said...

like and share dekat fb je ke?....nak wat entry lgi x?...hehehe...bls dkt shoutbox leh?

ada mokhtar said...

Cinta : tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. cuba la, mana tau ada rezeki ;)

Eca : like & share kat fb je dear. senang kan. automatik i akan tahu siapa yang join. ;)

Cik Rose Cute said...

Follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Cik Rose Cute said...

Akak ada buat entry pasal cotest nie...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/like-share-dan-menang.html

wani mohd said...

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/12/like-share-dan-menang-yeaayy.html

ada mokhtar said...

Cik Rose : terimakasih ye ;))

ada mokhtar said...

wani mohd : thanks dear ;))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Ada buat n3 kat blog tuk promosikannya.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/like-share-dan-menang-yeaayy.html

ID FB:kak yang

Nida said...

As-salam..

Kka Nida mengambil bahagian.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/like-share-dan-menang-yeaayy.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

TQVM :)

Chocolate said...

salam kak,kalau saya boleh ajak ramai2 like akknye gmbr,boleh dapat bnyk nme tk dlm cabutan dpt voucher?nk suro org like bnyk2..keje senang >_0

drop mesej kt

www.nasuha-itsmyessay.blogspot.com

drop tau!

J. Hass said...

saya join.. dah like and share
http://lorongkanan.blogspot.com/

::CIK LYNN:: said...

salam...

cik lynn dah like n share...

id fb : cik lynn linda
http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/like-share-dan-menang-yeaayy.html

ada mokhtar said...

thanks kepada yang join. nama anda akan diupdate di page AmHijabs ;))

ada mokhtar said...

Chocolate : jumlah vote tak dikira dear.. setiap peserta hnya boleh share 2 kali sahaja. cabutan akan dibuat menggunakan random.org