Burung Marah


Lately virus burung marah makin menjadi-jadi pulak kat sekolah i. lagi lah musim honeymoon bila exam dah pun habis kan. masing-masing kemain lagi nak menayang koleksi barangan burung marah diaorang. koperasi sekolah pun time ni jugak la makin rancak jual macam-macam produk burung marah . pensil, pembaris, pemadam, pencil case semuanya nak ada muka cap burung marah. itu belum cerita pasal barang mainan lagi. macam-macam jenis ada. 

berbekalkan tanah liat limapuluhsen dibeli di koperasi, jom tengok apa hasil yang students i buat. 

Hasil kerja tangan murid kelas 4Mutiara . kreatif kan . 


cikgu pulak yang excited lebih-lebih, siap terus upload instagram *_*



3 comments:

msrh's said...

comel ! :O

ishiko said...

pakai tanah liat? wahh

ada mokhtar said...

yurp pakai tanah liat je.. diaorng ni memang kreatif. cikgu pun tak dapat buat mcam gini ;)