#kalau saya ada anak

memandangkan hashtag #kalausayaadaanak jadi hot malam ni tetiba i pun sibuk nak berangan Kalau Saya Ada Anak . rasanya ini akan terjadi :

* sentiasa membuat pelaburan untuk kecomelan anak
* sentiasa mencari kedai pakaian kanak-kanak yang sangat comel

Homaiigoooddd !! tak payah tunggu ada anak sebab sekarang pun i dah cukup geramm dengan pakaian kanak-kanak. memang wajib masuk membelek-belek sambil terkinja "oh sukanya! oh suweeet nya! , Oh nak anak sekarang !". 

buktinya :




 tshirt i love mum tu memang wajib beli. jealous betul tengok anak orang pakai tshirt tu. okey untuk jaga hati daddy, nanti mummy belikan jugak tshirt i love dad ya . 

 sangat suka skirt ini. geram! geram ! mesti cute gila bila anak i pakai skirt ni kan . haha . berangan lebih nampak. 


dan jom ke kedai seterusnya :

oh tidak!! tak sabar betul nak pakaikan anak i dengan gaun ni. 

geng geram-geram tak sabar dapat anak . teruskan usaha !! 
nak beli semua ! 

kasut mereka pun sangat CUTE! 



#kalausayaadaanak . i sangat excited ! sekian, terima kasih .



4 comments:

puteri ain said...

comel gilaaa :)

ada mokhtar said...

kan... sangat geram je ;))

yo87 said...

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

yuyuy ekyn said...

cpt2 la kawen.huhhu.suweeeetttt. :D