jangan nak perasan muda lah



come to UNTIE darling . amboi kemain seronok dapat peluk ketat-ketat si Riqzi ni. rasa nak picit-picit ja pipi tu sampai merah. haha . kejam sungguh . 

Smile to camera Rizqi ! sebenarnya i yang kena marah dengan photographer amatur sebab bukan Rizqi yang susah bagi pose, tapi i yang lagi rumit. sekejap pandang bawah, then pandang tepi. sungguh buas.  Bila i dah pandang camera Rizqi pulak yang dah bosan. 

Riqzi ni anak classmate i masa kat maktab. mak ayahnya dua-dua kawan i. seangkatan dengan i masa zaman ke hulu hilir dengan couple masing-masing masa kat maktab. Alhamdulillah tak sia-sia diaorang bercinta sakan, lepas ja posting terus kahwin. then terhasil lah Riqzi. and automatically i terus rasa tua sebab dah naik pangkat jadi untie . 

 
HoomaiiGod sesuai ke muka i dapat title untie. haha. i'm not ready yet .25 tu muda lagi kan ? >.<


Tetiba teringat ayat-ayat mak masa bersembang waktu cuti raya lepas . "Daus kat depan rumah tu dan bertunang. Kenduri kahwin bulan 12 nanti . Hana kat belakang rumah tu bertunang raya ni" . Urrmm dah jodoh diaorang sampai dulu kan. =.='  Eh apa pulak kaitannya dengan Riqzi? Okey, lupakan ayat-ayat mak tu. 




2 comments:

-syira- said...

anak kak muna ker tue??akak bila nak naik pelamin..:)

ada mokhtar said...

a.ar anak muna.. insyaAllah doakan lah ye =)