How Malaysian Are you ?

Hommaiigod !! bukan main berpeluh i menjawab tau.  siap dengan penuh confident rasa semua soalan dah jawab dengan betul , tetiba dapat score 70% ja . 

terus rasa frust macam tak dapat score straight A's masa SPM dulu. takut nak balik rumah nanti mak dengan abah pun frust tengok result hampeh. mendalam kan kesannya. 



nampaknya lepas ni i kena selalu order roti tisu kat kedai mamak. Opps tapi takut la pulak kalau kena samun kat kedai mamak. Hurmm >.<


7 comments:

MAI'sarah said...

yeahhhh...mai score 75%...tinggi dr cik ada =)

CIK FERRA AWW said...

I DAH MEN MENDA NI. AND DPT 80. BETTER DR U HEKHEK GURAW JER

ada mokhtar said...

Tu la, u'ols makan roti tisu lebih dari i sebab tu score lebih . Hehe

eva said...

ehehehe.. baik aper 70% .. tahniah hehe.. sronok gak main mcm ni..

ada mokhtar said...

at least dpt B dari gagal terus kan. hehe

anamizu said...

cik ana dpt 84% je :P
aah kedai mamak bahaye dah skg :(

ada mokhtar said...

u lagi hebat dari i. haha. tu la, dah tak berani nak lepak kat kedai mamak. lagi la waktu malam. bahaya..