hari-hari raya


Assalamualaikum. Ya Rabbi punya la busy sepanjang cuti raya tahun ni. sila bayangkan busy tahap tak sempat nak online langsung. sungguh busy kan >.<

tiap-tiap hari ada ja aktiviti raya. kalau tak lenguh tangan membancuh air melayan tetamu lepas tu ke hulu hilir memenuhkan tangki perut memang tak bermakna la raya kau tu kan. 

Okey hari ni baru dapat peluang online, so i nak update gambarajah hari raya dulu.

gambarajah keluarga dipagi raya. 


itu je untuk entry kali ni. i dah ngantok yang amat sangat. esok sambung yang seterusnya. 


2 comments:

Sembang Kemas said...

gua je yang takde gamba raya,sebab baju melayu gua tak cantik.

gua rasa tahun depan nak beraya pakai kemeja ofis baru ngancam.

baru boleh amik gamba.

ada mokhtar said...

alo kesiannya... takpa, next year pkai baju 2 in 1. office + raya..