Doodle free lagi


Kah Kah Kah . 
harus la Mr Ehem gelak bila nampak doodle seburuk macam kat atas tu kan. Puas i menahan  tangan dari terketar-ketar masa lukis doodle ni tau. Mr Ehem, sila hargai karya agung i khas untuk u ni ye.


Ye i sedar sememangnya kurang berbakat nak berseni-seni. kurang berbakat je bukan tak berbakat langsung. *ayat tak nak rasa terlalu bertangan kayu la tu kan. i teringin la nak ada doodle yang comey lotey macam orang lain juga. jadi disebabkan kekurangan diri ini, i rasa elok lah merujuk pada pakar .


ni lah pakar doodle yang bertangan lembut


Eh! boleh dapat doodle free lah ! i NAK ! NAK ! tak kira nak jugak ! tetiba menjadi kanak-kanak terlebih gula.  kalau korang nak jugak kelik la link ni : Doodle Free Lagi

syarat nak dapat doodle free ni senang je. kena follow blog dan link fanpage. haruslah i dah buat sebab i sangat kagum dengan kelembutan tangan-tangan seni yang pandai mencipta doodle yang comey lotey . then kena buat entry pasal doodle free lagi. seterusnya ajak la blogger lain. baru meriah kalau sama-sama ada doodle comey. anies, ciima dan ed cepat buat entry macam gini. jom kita sama-sama dapat doodle comey.

kalau lah i ni bertuah berpeluang jadi insan terpilih dapat doodle free, i teringin nak ada doodle comey pakai baju kurung warna pink siap pakai name tag. sungguh bersifat kecikguan gitu  >.<  pakai shawls belit-belit hokey. cikgu sekarang ni pun dah pandai berfesyen tau. haha.  Lagi best kalau boleh dapat doodle sepasang lelaki dan perempuan. cikgu addin dan cikgu ada. haha. sangat mengada-ngada kan =.='


Ha! tunggu apa lagi, cepat la siapkan entry macam i ni =)