10 Chunky Layers Bigger Bites to Share & Tutti Frutti Froyo Fun

Hamboi kemain lagi tajuk kalau boleh nak list semua benda yang boleh masuk dalam perut kan. Dah macam blog jalan-jalan cari makan la pulak bila i asyik bercerita pasal makanan takpun tempat makan. kalau tak percaya cer cuba kelik label makan ni. Entry makan lagi banyak dari entry kisah lain rasanya. 

Okey entry ni cuma cerita pasal perut yang bernafsu makan yang tinggi. dalam masa lebih kurang 2 jam boleh pergi makan kat dua tempat yang berbeza dan bila balik rumah still rasa lapar tak cukup makan. i dah baca doa makan hokey sebelum makan! dah agak karang mesti kau kata i tak baca doa makan kan. 

tak payah perkenalkan panjang lebar lagi makanan & tempat makan tu sebabnya dah harus korang tau bila baca title entry ni tadi. tunjuk gambar sudah ye.

Lebih kurang pukul 3.00petang makan 10 Chunky Layer Pizza kat Pizza Hut Jalan Tampoi. sampingannya tu wajib la ada kan. Deli wings, Soup, Garden Salad, Seafood Lasagna. 

Habis ja makan lebihkurang sejam kemudian masih membuak-buak rasa tak puas makan lagi. jadi terus pergi cari benda sejuk-sejuk kat Taman Molek .

hasilnya dapatlah dua cup tutti frutti yang sejuk-sejuk ini. nafsu tinggi kemain ye bila tak cukup dengan 1 cup sahaja.

Haha ! rezeki terpijak nampaknya. It's Ladies Day bebeh! dapat 15% discount . that why la i sangat menghargai kelahiran i sebagai kaum wanita yang sentiasa mendapat keuntungan .


cukup cukup la tu makan. sambung makan malam nanti pulak ye .



4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

sedapnyer..bilelah dapat makan ni..tak berkesempatan nak mencari..bile keluar..balek je baru teringat..hihi

einz miszmessy said...

warghhhhh...best makan eskelim beli pressure stdy....muahaha.....dapnye!!!cik ada minta ckit!!!

ada mokhtar said...

azhafizah = note je dlm hp u. hehe..

ada mokhtar said...

einz = mmg lega betul bila dpt ice cream. perkara wajib cari bila strees ni ;))