mana followers i?




i pelik la apa kena dengan blogspot ni. i ada 3 soalan yang memerlukan bantuan dari para budiman dan budiwati yang bijaksana. 


soalan 1 - kenapa followers i hilang?

soalan 2 -  kenapa recent comment i pun hilang ?

soalan 3 -  blog i sorang je ke yang jadi macam gini?


benci tau! i baru bersemangat nak menaip-naip luahan hati. patah hati i tau bila tengok followers i yang beribu-ribu tu hilang. beribu zarah hokeh!




tetiba off topic nak tunjuk pelamin kiut yang buat i rasa macam nak bertunang sekarang. ouch comelnye! ouh! ouh! suka ! suka! gambar dicuri dari thephotolicious.



damn! berhenti bermimpi la cik ada mokhtar. :'(




10 comments:

Nikisa Izas said...

followers i pun hilang...xtahu nape..

Ana Je La said...

recent comment ana pun hilang gak huhu

Aifa Afiqah Sulaiman said...

ok..cik aifa jugakkk~

Miscellaneous Smiles said...

same~~

einz miszmessy said...

heeeeee...kiutnye pelamin ni yg buat rasa nak kawen!!!!huhu

shera haifa said...

follower kita pun lari..smua main kejar-kejar kot.tu yg xde.:)

ishiko said...

aisshh.... bila lagi kak.. ^^

ecadwinkyasha said...

err..lawa betul pelamin tue...anda bila nak ada pelamin cam tu Cik Ada?..hehehe :)

azalia hjsalleh said...

pelamin tuh mmg sesuai untuk majlis yg simple2 contohnya bertunang, cukur jambul pun okay gk kalau baby girl.

ada mokhtar said...

eh ramai rupanye sama kes dengan i. ingatkan i sorang.. hehe..

kiut kan pelamin tu.. dok perasan sorang-sorang nak ada pelamin cam gitu gak ni =)