apa akan jadi kalau bukan zahiril adzim yang jadi daim

juvana memang drama terbaik! gila cemas tadi. dup dap dup dap. terjerit-jerit i panggil nama DAIM dengan CIKGU ARIFFIN. nama yang lain pun i jerit jugak. tapi daim dengan cikgu ariffin lebih la dari yang lain. standard deskriminasi wajah la kan. * betul ke i eja perkataan payah nak sebut tu?


pastu kan tetiba je rasa nak masuk dalam tv lepas tu bagi idea kat budak-budak juvana tu belasah guard tu awal-awal lagi. setakat dua orang guard je kan. awal-awal lagi dah boleh balun. haiiya!! sangat drama! 


yang i geram tu, mana pulak la menghilangnya mak cik kantin dengan nadia tu. dah puas bertikam-tikan siap polis dah datang baru muncul. tak kan keluar shopping kot. benci tau! sekali lagi; sangat drama! 


apa-apa pun drama juvana terbaik! tahniah kepada semua yang terlibat. kan best kalau ada juvana II tak pun filem juvana. okey sebut pasal filem juvana kan, jom usha ni dulu :




yeeehuuu!! wajib tengok ni. tapi kan i rasa juvana the movie ni macam kurang best sikit la. sebabnya cikgu daim yang sangat stylo pakai rayban tu dah tak berlakon. ariel zafryl yang pegang watak daim tu nanti. watak cikgu zakiah tu orang lain yang pegang.



hipotesis awal i kalau orang lain yang pegang watak daim dengan cikgu zakiah tu mesti tak best. tapi apa-apa pun kena la tunggu dan lihat dulu kan. lepas tu baru boleh buat kesimpulan. so, tunggu je juvana the movie tu keluar nanti *__*



4 comments:

aishahNewdestiny said...

nasib bukan ada yg jadi daim
kalo x mesti banyak cakap kan. hihi

1st time singgah sini. follow sekali
^_^

ada mokhtar said...

aishah = tq.. kalau i jadi daim harus la rosak cerita tu.. hehe

salwaismail said...

juvana best! :D
http://salwaismail.blogspot.com

Messy Girl said...

juvana best...i like !!!