HR Steak House

Kami suka makan! 
Kami pencinta makanan sedap! 




tengok betapa seriusnya muka bila belum makan. baca menu dah macam nak telan menu je. actually i nak cerita pasal makanan western yang i boleh kasi markah 5 bintang. bila jumpa tempat makan yang best harus la kena share dengan semua orang kan. 



lokasinya HR Steak House, Kampung Baru. ni first time i makan kat situ. tapi mr ehem dah banyak kali. dia yang introduce tempat ni kat i. menunya off course la western. 



okey, usha menu dulu. yang bestnya kat sini, semua menu sangatlah murah. pakej combo pun harganya below RM20. kuantiti makanannya pulak memang banyak. untuk korang yang kategori pelahap tu sesuai sangat la makan kat sini. 



sorry la ye, kualiti camera ni akan kureng sikit. puas i menahan tangan tak nak kasi gegar. huh! dasar tangan tak bedung kuat-kuat masa kecik dulu kan. suasana kat situ agak kelam kabut sikit masa i makan sebab hujan tersangatlah lebat. so semua orang berebut nak makan kat  dalam bangunan. 




ini kaunter air





ini pulak customer yang tengah control cun semasa menunggu makanan sampai. i order chicken chop combo.    harganya kalau tak silap i RM14. bila order combo automatik akan dapat chicken chop + lamb chop. ha! puas kau nak mengabiskan makanan yang banyak tu. 




ini mr ehem punya. siap ada udang gitu. i dah lupa pulak apa yang dia order ni. tapi yang penting combo jugak la. see! banyak kan. 




selamat mencuba *__*



7 comments:

LaDy DrEaM's... said...

kelihatan sangat sedap... boleh cuba nih...

ada mokhtar said...

Mmg sdp... Cuba la ..

siti soleha said...

hi Dear, we would like to invite u to join Contest : Saya Suka Dress by Dresskami.. kalau ada kelapangan join la ye ^_^

http://dresskami.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

butterflyana said...

halamak! tetiba lapar ok.hehe


p/s : nanti suruh mr ehem senyum masa amik gambar tau.garang sgt tuu...

hehehe

Raji and Yeen said...

huaaa sdpnyer >.<
ak tak makan lgi ni hahaha

ada mokhtar said...

siti soleha = insyaAllah

yana = tu la, nak kena pesan kat dia suruh senyum ni =)

raji = jom makan =)

Meck said...

wow nmpk sedap!