with colours, love and trust


Assalamualaikum. 



ahad lepas berjaya jugak i pengaruh housemate i mengikut i mencuci mata di tengah panas kat Car boot Sales, di Lost Malaya. sanggup kau datang tengah panas semata-mata nak balik rumah sebelum malam sebab nak tengok ABP. kuat betul pengaruh ABP. nasib baik la ABP kali ni memang the best. sakit pipi i asyik gelak. 



sambung cerita cuci mata di tengah panas ye. tak banyak gambar yang i ambil sebab sibuk sangat nak tengok kiri kanan, sibuk sangat memilih barang, dah peluh i pun sibuk sangat meleleh-leleh. 



nak jugak kan posing tengah-tengah padang. siap beli minuman penambah tenaga tu. *__*





harus la kerambangan mata nak memilih. macam-macam ada. dah la cantik, murah pulak tu. penuh warna-warni tau. finally, i dapat sehelai dress from the girl next door. housemate i pulak dapat handbag. dah terlupa pulak dia beli kat booth mana.



memang suka sangat bab membeli ni. padahal skirt yang i beli dulu pun belum pakai lagi. entah bila nak pakai pun tak tahu la. i pun sebenarnya baru ingat yang i ada beli skirt masa car boot sales yang dulu. 






surely, i akan datang lagi next time. jumpa lagi *__*




6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape untuk aku???

soffya cik bulan said...

ada, tgk kt side bar kite. kite dh copy kod tu kat html, tp jd mcm tu...tgk ye

kt kolum cikgu ADA!

nurana nizam said...

lawa la systahh :)

ada mokhtar said...

senja = tu gambar untuk ko tgk.. hehe

nurana = thanks dear =)

Myra Arshad (: said...

waaa. nak beli jugakk :(

ada mokhtar said...

myra = jom, mei nanti mesti ada lagi =)