seni menggulung kertas


Assalamualaikum.


sebelum bercerita nak tayang-tayang hasil kreativiti yang sangat comel lotey.

gambar pertama

gambar kedua


comel kan. harap mr ehem terharu biru berbunga cinta la bila dapat kad yang ada patung comel lotey ni. patung cikgu lelaki pakai kemeja warna favourite dia gitu. lokasi perkenalan dengan si jantung hati di MPBP (Maktab Perguruan Batu Pahat).


jeles betul dengan orang yang kreatif. i memang tak pernah terfikir langsung nak gulung-gulung cebisan kertas macam gitu. memang sejak azali dilahirkan tak kreatif kan. nak mengharapkan i dapat buat kad yang sangat comel macam memang tak mungkin la. so alternatif terbaik, tempah jelah. terima kasih sesangat kepada cik moon yang sudi menggulung segala kertas-kertas kecil ni sampai jadi gambar yang sangat comel.


sangat suka dengan kad yang cik moon buatkan khas untuk mr ehem.  okey, jom usha hasil kerja tangan kreatif cik moon  yang lain. 



 cantik kan. sangat kreatif seni quilling ni kan. nanti nak suruhkan cik moon buat kad untuk birthday insan-insan tersayang bulan 5 nanti la. ramai betul yang sambut birthday bulan 5 nanti. *__*


13 comments:

Arpiiz said...

cantiknya, ni yang nak test buat ni..hehe

izzah said...

kreatif ^_^

mOOn said...

aikk.. hehe.. jemput la odder lagi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel n cantek la...

ada mokhtar said...

Arpizz = selamat mencuba =)

izzah = really creative kan..

moon = nnt i order lagi ye dear =)

senja= mmg pun =)

ishiko said...

woohhh!!! lawa sgt3x kad tuh.. wuwuuwuu nk jugak...
*sis kontest.. semua jenis outfit boleh eh.. huhu

cik kia said...

wowwwwwwwwwww,kreatifff nyaaaa ;)

ada mokhtar said...

ishiko = kalau nak kelik je link cik moon tu =).... ye dear, semua outfit boleh...


cik kia = setuju!!!

princess of heart said...

cntik..so kreatif!

ada mokhtar said...

princess = yeah, really creative

najihatussolehah said...

owh quiling namanya..cantik2..

damha said...

satu hasil dayacipta seni kreatif yg sangat berseni....kraftangan yg comel n cute....birthday saya pun bulan mei juga...he333...happy besday utk semua yg lahir bulan mei ini drp saya...

einz miszmessy said...

nak juga kad cmtu~huhu