susah betul nak puaskan hati sendiri apatah lagi hati orang lain





UNDER CONSTRUCTION! 


dah berapa kali tukar template tapi still rasa ada yang tak kena. huh! 






11 comments:

Lizzie Yasmin said...

mmg susah.. sebb templete melambang kan sapa kita... betul tak..hehehehe

ada mokhtar said...

lizzie = a'ar betul tu.... ada je part yang tak kena ni..

kasih.annur said...

mmg susah....

Nem0 o0h Nem0 said...

ok jek templte ni,kemas! =)

bact said...

tak okay la template neh
cantik sngt..
tukar yg huduh sket la..

ada mokhtar said...

annur = betul tu =)

nemo = ye ke..? orait, pakai yang ni jelah kan.. hehehe

bact = hahaha.. yelah2, terpaksa cari yang huduh...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

plan2 try ticer...

mykhalis said...

khalis bile dah rasa ada header n template yg sesuai ngn hari baru start berblog.. perghh.. sebulan tue nak tunggu..hehe

nur anis said...

template ni cun la..simple and cute..sama macam header u..:)

ada mokhtar said...

senja = alright =)

mykhalis = tu la.. masalahnye i ni cepat bosan, asyik nak tukar template je.. hehe

nur anis = thanks, cantik, i terus pakai yang ni je =)

Linda Nazri said...

btl3... but we have to thankful to Allah jgk n syukur even tak xdpt apa yang kite nk. heee :)