makan di Elmigos sehingga menjadi gemuk

Assalamualaikum. 



keadaan ketika perut i masih berbunyi kelaparan. kurus je i masa tu kan. tak sabar menunggu menu-menu yang di order sampai. lokasi melantak saat tu kat Elmigos jusco tebrau. sanggup kau bersesak kat jusco tebrau di hari ahad, menunggu lama cari park semata-mata nak jumpa my friends si bakal pengantin dan pengantin baru.


jom isi perut dulu. nyum nyum nyum!












Alhamdulillah dah kenyang. perut i pun terus membesar selepas itu. 



tengok! tiba-tiba je i menjadi besar. sangat besar! sesi bertemu pengantin-pengantin baru yang pakai baru biru PUAN ARM dan yang pakai baju putih PUAN SAL. selamat pengantin baru kamu-kamu.




besar dan pendek! apa-apa pun sangat seronok berjumpa kawan-kawan. *__*


4 comments:

butterflyana said...

alamak tiba-tiba jadi lapar ok


hehehe

H Y D E said...

*perut berbunyi~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe...
besar n pendek pon..
itu la diri ko kan...
:)

ada mokhtar said...

yana = jom makan =)

hyde = tanda lapar la tu kan.. jom makan =)

senja = omg!!! tidak sanggup baca statement tu.. hehehe