joho carboot sales



Assalamualaikum..


mengumumkan tahun ni dah masuk tahun ke enam i kat negeri johor. kalau ada anak dah masuk tadika pun. tempe goreng dah sebati dengan darah i sekarang ni. sedap tau! i love tempe goreng cicah dengan sambal kicap.


kisah sebenar bukan pasal tempe goreng cicah dengan sambal kicap, tapi i nak bagitau satu kerugian yang selama ni i tak pernah tahu.kelik website JOHO untuk usha apa yang best kat johor. nak tengok apa yang i dah terlepas sebab tak tahu kewujudan benda best tu :










ruginya i!!!



tapi!! tiba-tiba telah keluar sinar baru. i akan sedaya upaya ambil peluang keemasan ni sebaik mungkin. esok i akan paksa kaum kerabat dan sahabat handal semua pergi JOHO MARCH CARBOOT SALES. 



jumpa kat sana esok *__* 


4 comments:

Fifi Syafirah said...

yeah ira pun pergi esok :)

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

ada mokhtar said...

ira = jumpa kat sana ye esok =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye...