JOHO carboot sale


Assalamualaikum. 


Ahad lepas i dengan kaum kerabat berhuyun hayan sanggup meredah panas terik pergi carboot sale kat Lost Malaya, JB. sebelum ni i tak tahu pun kat mana tempatnya. bila google Lost Malaya keluar map area danga. Ceh! kerap sangat merendek kat kawasan ni. tapi still samar-samar lokasi sebenarnye. bila dah  sampai je area situ, rupanya yang amat la senang cari tempat ni. memang i selalu sangat lalu, tapi tak perasan je sebelum ni. 


beria i dengan kaum kerabat datang tengahari rembang. bukan apa, sekarang ni tiap-tiap akan hujan lebat waktu petang kat area tempat i ni. so sediakan payung sebelum hujan. i decide datang waktu sebelum hujan. 


i tak larat nak taip panjang lebar, tengok gambar la ye *__*






3 helai baru baru lima puloh hinggit. sangat cantek dan murah! 









pilih jangan tak pilih! murah, murah! sepuluh hinggit je tau. 



coin box yang sangat unik. 



colorful and delicious! tak percaya, search la website tu sendiri *__*






okey dah dapat handbag dengan skirt. jom balik! 



5 comments:

bact said...

wow.. menariknya cikgu
nak coin box tula..

Lizzie Yasmin said...

wah.. meleleh air liur aku tgk... adeh.. aku plak teruja nak shopping.. hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade ape2 buat aku???

ada mokhtar said...

bact = ala, tak cakap awal-awal.. hehe.. dah balik pun..

lizzie = jom2, pi shopping

senja = gmbar kenangan.. hahha

tia said...

mesti shopping sakan kann ? haha!