sabtu dan ahad.


PEACE! 


sedang berada dalam mood sangat happy sehingga dapat mengabaikan perut yang sangat-sangat lapar sekarang. dapat melupakan kesakitan hati tak dapat tidur semalam sebab students buat perangai tak nak tidur semalam. sakit tekak i menjerit suruh diaorang tidur. paham-paham jelah kalau budak-budak bercamping. 


okey abaikan itu semua. mood i begitu happy pagi ni sebab weeeeeeeee *__* . i tengah tersengih dengan muka gatal ni. anda di alu-alukan untuk membayangkan muka i yeng tersengih sampai ke telinga. 





1,2,3,4,5,6,7,8 ............... 
sedang mengira bunyi tek tek tek jarum saat sehingga kereta mr ehem sampai depan pagar muka *__*



4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang hepi abes la..
hehehe...

bact said...

macam sama je dengan langsir kat belakang 2...

Nem0 o0h Nem0 said...

hepi sbb dpt dating ke?hehe

ada mokhtar said...

senja + nemo = weeeee... tak abis senyum lagi ni.. hehe

bact = ceh, samakan i dengan langsir pulak.. hehehe