Pasir Puteh Seafood Restaurant





Assalamualaikum. selamat ke segmen jalan-jalan cari makan. okey, apa motifnya gambar i yang kat atas itu. gambar tu menandakan ini segmen jalan-jalan cari makan ini bersama i bukan bersama pengacara baru JJCM si  Qi. 




lokasi makan seafood yang enak. Pasir Puteh Seafood Restaurant. terletak kat Pasir Gudang, Johor. serius i tak ingat nak bagi direction ke tempat ni. belok kiri, belok kanan, belok kiri. memang i tak dapat ingat. Maci yang bertanggungjawab kenalkan tempat ni pada i. 


tempat ni lebih kurang macam Restaurant Senibong. syurga segala makanan laut. makan la sepuas hati sambil melayan bunyi boat nelayan plus ombak. harus la berpakej dengan angin sepoi-sepoi bahasa.


pemandangan restaurant. 




pemandangan manusia-manusia kuat makan. 




sudah je makan korang boleh turun ke kawasan rehat kat bawah. elok sangat la kan bila perut dah kenyang pergi bergoyang-goyang kat bawah. best melepak kat bawah ni, kena angin. feeling layan perasaan lima enam minit. nasib baik tak terkeluar segala isi perut. 




dah bayar, jom balik *__*